Vooral in koude periodes wanneer het buiten koud is begint het kruipen van het ongedierte , – en worden onder – afdichtingen op de proef gesteld. Insecten zoeken voedsel of plekjes om te overwinteren. Maar ook ratten en muizen proberen de gebouwen binnen te dringen om voedsel en bescherming tegen de kou te vinden.

EM-FLEX afdichtingen zijn beter dan borstelafdichtingen

De speciale afdichtsystemen van EM-FLEX houden ongewenst ongedierte buiten. Zeker voor bedrijven in de Logistieke, levensmiddelen branche, supermarkten, bakkerijen en publieke gebouwen zijn traditionele borstelafdichtingen onder de deuren meestal niet sluitend. Te vaak sluiten ze niet afdoende zodat ongedierte en insecten onder de deur door kruipen, of worden de afdichtingen aangevreten tot muizen en ratten wel toegang krijgen. Ook traditionele rubber en borstelafdichtingen bieden daarvoor geen weerstand. Met de EM-FLEX afdichtingen verbetert u makkelijk en snel hygiëne en veiligheid het hele jaar door. !

Volledige bescherming, positief resultaat

De afdichtingen zijn volledig aangepast en kunnen niet door knaagdieren worden doorgebeten. Deze ondoordringbare barrière biedt langdurige bescherming, zelfs voor nooduitgang deuren, vluchtdeuren en toegangsdeuren. Het systeem is uiterst eenvoudig te installeren op elke stalen en of niet stalen deuren. Het wordt bevestigd met een sterke magnetische strip. Er wordt niet geboord, geklonken of geschroefd. De lengte van de “knaagdierstop” wordt exact op maat gesneden. Het materiaal is tegelijkertijd flexibel en robuust. Als gevolg hiervan past het zich aan ongelijke vloeren aan en biedt het altijd een complete afwerking. Dit beschermt tegen tocht, bespaart energie en is goed voor de CO2-balans! De afdichting is eenvoudig te reinigen met een waterstraal.

Of het nu gaat om buitendeuren, tussendeuren of doorgangsdeuren naar voedingsmiddelenopslag of productieruimtes: EM-FLEX deurafdichtingen zijn een ideale oplossing. Met de S-serie biedt EM-FLEX ook een speciale, goed doordachte oplossing voor schuifdeuren.

Vooral waar hygiëne belangrijk is, moet je het 12 maanden per jaar veilig spelen. Met de EM-FLEX afdichtingen bieden wij een eenvoudige en duurzame oplossing!

Dicht tot in de hoeken

Hygiënisch

Energie en CO2-besparen

Eenvoudige montage