Imprint EM-FLEX dock- en deurafdichtingen

Informatie volgens § 5 TMG
CWR International
Rothenberger Strasse 34a
48493 Wettringen
Duitsland

Vertegenwoordigd door:
Bianca Rijsdam

Contact opnemen met:
Telefoon: +49 2557 929576
E-mail: info@em-flex.eu

Omzetbelasting:
Btw-identificatienummer volgens §27 a btw-wet:
DE344286918

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV:
Bianca Rijsdam
Rothenberger Strasse 34a
48493 Wettringen
Duitsland

Geschillenbeslechting

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met algemene wetten in overeenstemming met artikel 7 (1) TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie volgens algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat we ons bewust worden van een specifieke wettelijke overtreding. Zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waar wij geen invloed op hebben. Om deze reden kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment dat de link werd gemaakt. Er was geen illegale inhoud zichtbaar op het moment dat de link werd gemaakt.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we op de hoogte zijn van juridische overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten
De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitant van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Duplicatie, bewerking, distributie en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Laat het ons weten als u toch op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht. Zodra we op de hoogte zijn van juridische overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Concept en webdesign

Werbeagentur Willers GmbH & Co. KG
Johann-Krane-Weg 8
D-48149 Münster
Telefoon +49 (0) 251 927761-0
werbeagentur-willers.de
info@werbeagentur-willers.de